Design Interior Food Truck Kafune

______________________________

Model mașină – Iveco Daily

Anul finalizării – 2021

Concept –  Arhitectură parametrică adaptată unui coffee Truck

Stilul amenajăriiModern

Materiale folosite – Lemn stratificat, carcase cu șasiu din aluminiu, tapet print, vegetație artificială

Gamă cromaticăCulorile identității vizuale ale brandului: verde, albastru, completate cu nuanța lemnului natur

_________________________________

Proiect realizat

Concept

_________________________________

Brandul de cafea Kafune (disponibil prin compania La Fântâna), cu o identitate bine gândită și-a propus să vină în întâmpinarea clienților săi și potențialelor clienți cu o nouă strategie de comunicare – un Coffee Truck. Iar echipa noastră a reușit să câștige licitația pentru acest proiect.

Clienții au vrut să le creăm un design care să susțină conceptul Kafune „Fun coffee”, printr-o amenjare și identitate fresh, atractivă, memorabilă. Provocarea noastră a fost să venim cu un design de interior și exterior care să fie interesant, dar în același timp realizabil și să coordonăm implementarea acestuia

Inspirația a plecat de la idea de a folosi materialele naturale, cum este lemnul, și să îl modelăm conform spațiului interior. Am propus și un iluminat decorativ, dar și plante care sunt agățate de structura lamelară a tavanului. Propunerea de a păstra o latură din sticlă ne-a ajutat să uniformizăm imaginea interiorului cu exteriorul.

Mașina are avantajul de a putea fi mutată foarte ușor și integrată în funcție de eveniment, de exemplun un festival de muzică sau un Street Food Concept.

_________________________________

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *