Restaurant Il Calcio Express – concept nou

_________________________________

Localizare  –  București, România

Suprafață –  concept pentru un minim de 200 mp

Anul conceptului – 2020

Concept – Trattoria modern-urban

Stilul amenajării – Modern-eclectic

Materiale folosite – Placări furnir stejar, decorativă beton aparent, confecții metalice, ceramică

Gama cromatică – culori calde, tonuri de bej combinat cu orange/cărămiziu, vernil, bleu

_________________________________

_________________________________

Restaurantele Trattoria Il Calcio sunt cunoscute pe piața bucureșteană datorită varietății de preparate cu specific italian, a calității foarte bune a meniului și a modului de prezentare, dar și a servirii ireproșabile. Sunt restaurante clasice, unde îți poti organiza atât o seară în doi, dar și un eveniment restrâns, o atmosferă caldă, de familie, exact ce presupune o trattoria italiană.

Direcția de restaurant formal, cu o atitudine corectă și serioasă, este o notă de profesionalism, însă acest brand a simțit nevoia de un refresh în așa fel încât să capteze și o clientelă nouă, una care poate nu ar fi venit să experimenteze o astfel de locație. Un client tânăr, venituri medii, zona corporate, stil urban, modern, ușor nonconformist.

Așa a luat naștere noul concept Il Calcio Express, care propune un design ușor eclectic, elegant dar nu prea sofisticat, o combinație între un self service și un bistro. Zone de canapele orientante către confort, dar și tejghele la semi înălțime pentru a putea servi un preparat la prânz și/sau luat la pachet sus la birou. Identitatea Il Calcio se regăsește prin subtilități de elemente din lumea sportului, dar la nivel sugestiv, printuri discrete cu tematică vintage, obiecte de decor, articole sportive montate din loc în loc atât ca să îți sugereze despre ce este vorba, dar să nu te plictisească și să te invite și data viitoare să îi calci pragul, să mai descoperi încă o poveste clasică sportivă. Toate acompaniate de un risotto, tagliatelle cu sos și busuioc sau tortellini al forno.

_________________________________

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *