Restaurant și sală de evenimente Riviera Park, București

_________________________________

Localizare  – Parc Național, București

Suprafață – 800 mp

Anul finalizării – în curs de implementare

Concept – Restaurant care se poate transforma ușor într-o sală de evenimente

Stilul amenajării – Modern cu detalii retro

Materiale folosite – pardoseala LVT în completare cu ceramica, panouri și candelabre decorative personalizate, placare cu lemn și șipci din MDF furniruit, plante

Mobilier – import Polonia, parțial realizate la comandă

Gama cromatică – culori naturale: bej, nisip, verde și cateva contraste: de albastru și negru

_________________________________

_________________________________

Dacă v-ați plimbat vreodată prin parcul Național, sigur ați trecut pe lângă restaurantul Riviera, amplasată chiar pe malul lacului cu o terasă spectaculoasă cu vedere la apă. Deși clădirea restaurantului a fost ridicată încă de pe vremea comuniștilor, având o arhitectură specifică, farmecul spațiului are un potențial major. Așa s-a întâmplat ca noii proprietari care au preluat clădirea, să reinventeze conceptul restaurantului și să-l adapteze la nevoile pieții actuale.

Iar echipa noastră a intervenit încă de la stadiul recompartimentării interioare. Spațiul cuprinde un hol de intrare cu o recepție, o sală de restaurant mai mică deschisă publicului larg care se deschide către o sală mai mare dedicată evenimentelor pentru o capacitate de 210 persoane. Există și un buzunar către terasa de pe mal care cuprinde și un bar propriu, iar tot ce înseamnă bucătărie și spații administrative au un flux tehnologic bine definit cu 2 accese separate care respectă normele DSV.

Restaurantul este amenajat în stil modern cu influențe retro (mobilierul) și detalii elegante Art-Deco reinterpretate regăsite în arcade și candelabre metalice. Gama cromatică este destul de neutră, mai ales pe zona de evenimente, pentru a permite clienților care rezervă locația să-si personalizeze cu tematică petrecerea. Culorile vii și contrastele se regăsesc în zona restaurantului a la carte.

_________________________________

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *